هوبا ثبتهوبا ثبتهوبا ثبت
۰۲۱-۸۸۷۰۴۹۰۰
خیابان شهید بهشتی، خیابان قائم مقام فراهانی کوچه میرزا حسنی، پلاک ۹ ، طبقه ۴ ، واحد ۱۲

قوانین مربوط به ممنوعیت ثبت تغییرات شرکت برای بدهکاران مالیاتی

  • خانه
  • مقالات
  • قوانین مربوط به ممنوعیت ثبت تغییرات شرکت برای بدهکاران مالیاتی
بدهی مالیاتی

یکی از مسائل مهم در شرکت ها پرداخت به موقع مالیات به دولت است، چرا که هزینه های دولتی و مخارج آن از این طریق تامین شده و عدم پرداخت آن موجب ممنوعیت ثبت تغییرات شرکت برای بدهکاران مالیاتی شده و باعث ایجاد خسارات جبران ناپذیری می‌شود.

عدم پرداخت آن موجب جریمه های مالیاتی، ممنوعیت ثبت شرکت برای بدهکاران مالیاتی و یا حتی ممنوعیت خروج فرد خاطی از کشور شود. اهمیت پرداخت مالیات های شرکت امری غیر‌قابل انکار است که گاهی به دلایل مختلف به تعویق افتاده و موجب می‌شود افراد، به عنوان بدهکار مالیاتی شناخته شوند.

با توجه به اهمیت این موارد تصمیم گرفتیم در این مقاله از هوبا ثبت، اطلاعاتی در خصوص انواع مالیات، بدهی های مالیاتی و ممنوعیت ثبت تغییرات شرکت برای بدهکاران مالیاتی به شما بدهیم. از همراهی شما متشکریم

مالیات چیست؟

از زمان های قدیم همیشه نام مالیات به گوشمان خورده است، چرا که به نوعی ملزم به پرداخت آن بوده و در ازای عدم پرداخت آن مشمول جریمه می‌شدیم. مالیات مبلغی است که صاحبان شرکت ها برای تامین هزینه های عمومی کشور پرداخت می کنند و میزان آن با توجه به قوانین مالیاتی هر کشور برای اشخاص حقیقی یا حقوقی مشخص می‌گردد.

نرخ مالیات در ایران در واقع مبلغی مشخص است که یک شرکت یا یک فرد حقیقی در زمان تعیین شده نسبت به پرداخت آن اقدام می کند که و نحوه تعیین میزان آن جزئیات مشخصی دارد و نمی توان مبلغی معین برای آن در نظر گرفت چرا که این مبلغ با توجه به نوع فعالیت شرکت ها و میزان سابقه ی آن ها متفاوت است.

مالیات چیست

انواع مالیات در شرکت ها چیست

زمانی که شرکتی در اداره ثبت شرکت ها به ثبت می‌رسد، آن شرکت مشمول پرداخت مالیات می شود و با توجه به نوع فعالیت و میزان آن مبلغ معینی را سالانه پرداخت می‌کند. شرکت های به ثبت رسیده، به دو صورت موظف به پرداخت مالیات از طرف خود هستند که هر‌کدام از این روش ها، زیرشاخه های مربوط به خود را دارد.

1: مالیات های مستقیم

مالیات های مستقیم شامل دو بخش مالیات بر درآمد و مالیات بر دارایی می‌شود که در ادامه به توضیح هر‌کدام می پردازیم

  • مالیات بر درآمد

این دسته از مالیات ها بر اساس میزان درآمد فرد مورد نظر مشخص می‌شوند، یعنی با توجه به تعداد یا میزان دارایی ها و اموال مالیات پرداخت شده و ثبت می شود. از جمله این دارایی ها می توان به مالیات بر درآمد کشاورزی، حقوق، مشاغل و املاک اشاره کرد.

  • مالیات بر دارایی

این نوع از مالیات به دارایی های شخص مورد نظر اطلاق می‌کند که همه ی مالیات ها به دارایی های آن فرد تعلق می گیرد و مهم‌ترین مالیات بر دارایی، به مالیات بر ارث اشاره دارد و به اموال فرد پس از فوت او تعلق می‌گیرد.

2: مالیات های غیر‌مستقیم

این نوع از مالیات ها شامل: حقوق و عوارض گمرک، مالیات بر مصرف و مالیات بر ارزش افزوده می شود که هر یک به نوعی باید پرداخت شوند و در صورت عدم پرداخت مشمول جریمه خواهید شد.

ممنوعیت های بدهکاران مالیاتی

ممنوعیت ثبت تغییرات شرکت برای بدهکاران مالیاتی، یکی از ممنوعیت هاییست که گریبانگیر بدهکاران مالیاتی می شود. علاوه بر ثبت اینترنتی تغییرات شرکت، بدهکاران مالیاتی حق ثبت شرکتی جدید به نام خود یا هر‌یک از از اعضای شرکت را به مدت 3 سال نداشته و از انجام این کار محروم هستند.

همچنین بدهکاران مالیاتی ممنوع الخروج می شوند و تا زمان پرداخت بدهی خود این روند ادامه خواهد داشت.

ممنوعیت مالیاتی

ممنوعیت ثبت تغییرات شرکت برای بدهکاران مالیاتی

افرادی که ممنوعیت ثبت شرکت بدهکاران برای مالیاتی را دارند طرف دیگر می‌خواهند اقدام به ثبت تغییراتی در شرکت خود نیز کنند، بر اساس قوانین موجود، همانگونه که حق ثبت شرکت به نام خود را ندارند، حق ایجاد کوچکترین تغییراتی نیز تا زمان پرداخت بدهی های مالیاتی خود ندارند.

این قوانین حتی اگر برای شرکت مدیر‌عامل جدید نیز انتصاب شده و اعضای شرکت نیز تغییر کنند باز هم پا بر‌جا مانده و حق ثبت تغییرات در شرکت از آن‌ها سلب می‌شود. برای پایان دادن به این ممنوعیت ها کافیست نسبت به پرداخت بدهی های معوقه ی خود اقدام کرده و پس از دریافت رسید تسویه حساب و مفاصای حساب مالیاتی با مراجعه به اداره ثبت ثبت شرکت ها مراجعه کنید.

مقاله پیشنهادی: هزینه ثبت تغییرات شرکت

نکاتی که بدهکاران مالیاتی باید بدانند

زمانی که اسامی افراد بدهکار مالیاتی به اداره ثبت شرکت ها اعلام می شود، هیچ یک از اعضای شرکت، سمت خود را از دست نمی دهند و این نکته تنها باعث عدم ثبت شرکت و اعمال تغییرات در آن می شود. باید به این نکته توجه داشته باشید که پرداخت بدهی های مالیاتی به صورت سالیانه انجام می شود و با توجه به میزان مبلغ پرداختی، اعمال جریمه ها کم یا زیاد می شود. اما ممنوعیت ثبت تغییرات شرکت برای بدهکاران مالیاتی با هر مقدار بدهی معوقه انجام می شود.

نکات ممنوعیت ثبت شرکت

جمع بندی

بدهکاری مالیاتی عواقب زیادی داشته و صدمات جبران ناپذیری را به کسب و کار شما وارد می‌کند. برای اینکه بتوانید روی پیشرفت کاری خود تمرکز کرده و آن را توسعه دهید، توصیه ی هوبا ثبت به شما پرداخت به موقع مالیات به دلیل جلوگیری از مشکلات پیش رو است. کافیست با کارشناسان متخصص در این زمینه مشورت کرده و اظهارنامه مالیاتی خود را تنظیم کنید و با پرداخت به موقع مالیات از ممنوعیت ثبت تغییرات در شرکت برای بدهکاران مالیاتی در امان بمانید.

به این نوشته امتیاز دهید

پیام بگذارید